Beveiliging te water

Kollektieftewater_01

Beveiliging te water:

Nederland is een waterland en waar water is, zijn activiteiten dus mensen en waardevolle spullen. Heeft u een evenement op of aan het water? Een jachthaven of ander gebied dat veilig dient te blijven? Als één van de weinigen in Amsterdam en omstreken biedt ’t Kollektief ook beveiligingsdiensten te water aan.

U kunt zich voorstellen dat evenementen en activiteiten in en rond het water extra risico’s met zich meebrengen. Hetbelang van ervaren, goed opgeleide vakmensen is dan ook groot.Onze schippers en beveiligers te water hebben dan ook de nodige extra trainingen en opleidingen voor het werken tewater gevolgd ( o.a. reddend zwemmen, evacuatie te water, brandbestrijding en Eerste Hulpverlening). Kwaliteit in veiligheid staat, zoals altijd bij ‘t Kollektief, voorop.

‘t Kollektief is in het bezit van diverse boten zodat wij altijd in staat zijn om maatwerk te leveren. De standaard bezetting van een boot bestaat standaard uit 2 personen. In overleg met de opdrachtgever kan er natuurlijk een aangepaste inzet besproken worden.

Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze werkzaamheden en maken met liefde een vrijblijvende offerte voor u op.

+31(0)20 331 14 59