Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

We voeren de beveiliging uit voor evenementen van alle formaten, van kleinschalige concerten tot grote festivals. Beveiliging door ’t Kollektief zorgt ervoor dat de sfeer prettig en gezellig blijft terwijl de veiligheid van de aanwezigen wordt gewaarborgd.

Taakomschrijving

Deze taken voeren wij uit tijdens een evenement:

  • Service verlenen
  • Crowd control / management
  • Visitatie van bezoekers (privaatrechtelijke veiligheidsfouillering)
  • Voorkomen en oplossen van calamiteiten
  • Surveilleren
  • Bewaken van ruimtes en toezicht houden
  • Beveiliging tijdens bouw- en breek-periode

Aanpak bij beveiliging van het evenement

Bij een evenement komt veel kijken. Dit weten wij als geen ander. ‘t Kollektief werkt altijd nauw samen met de organisatie, productie en andere afdelingen die te maken hebben met het organiseren van een dergelijk evenement.

‘t Kollektief zorgt voor een veilig en prettig verloop van ieder evenement. Voor iedere gelegenheid, ieder thema, groot en klein. We zorgen voor heldere en transparante communicatie bij de voorbereiding en uitvoering van de diensten. De beveiliging gaat altijd op een vriendelijke en ondersteunende manier om de sfeer van het evenement positief en enthousiast te houden.

Beveiliging door ’t Kollektief

We zorgen voor een veilig verloop van het evenement. Hiervoor maken we eerst een risico analyse en hebben we nauw contact over de inrichting en het verloop van het evenement. Dit houdt onder andere de bezoekersstromen, nooduitgangen en samenwerking met hulpdiensten in. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat graag met u meedenkt, meewerkt maar bovenal met u meelacht. Want een prettige, gezellige sfeer zorgt voor het grootste gevoel van veiligheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Ook interessant voor jou

Horecabeveiliging

Horeca is mensenwerk. Dat geldt ook voor beveiliging van de horeca. Beveiliging die toevoegt aan de sfeer in plaats van deze in de weg te staan.

Lees verder

Theaterbeveiliging

Tijdens een optreden of voorstelling wil je dat het publiek hier ten volle van kan genieten, zonder gestoord te worden of overlast te ervaren.

Lees verder

Persoonsbeveiliging

Bij ’t Kollektief kunt u ook terecht voor persoonsbeveiliging. Huur een beveiliger in voor bekende personen/artiesten, VIP’s en nog veel meer.

Lees verder

Objectbeveiliging

Zoekt u beveiliging voor uw festivalterrein tijdens de op- en afbouwfase? Objectbeveiliging door ’t Kollektief zorgt ervoor dat u zich behoedt voor risico’s.

Lees verder

Ervaringen

Ratem ne qui del eos qui cone pe essit liquodi dolupta eperitiae. Itas et et, to quis mincta vitibus ent molupta qui coritatqui ilicae dolorianime num dolesed itiumet doluptasped exceperent ut ulluptas rem faceptibus mo ommodiorum quaest aceptat.

- Ans

Soluptatque natibea am, que ipsant quodit ventus ullam, abo. Aborum exceraerum debiti cus doluptat ommolectur? Am et doloribusam, invelit inciam eosapel luptiundia nos nihic te nihillest, optatqui te prest.

- Jeroen

Nobit faceped quasi velitium, sa dolendest fuga. Itatusa pellique magnihilitia delectotas viducia nihici ipsunt id quam reped que erum reruptium eum sum quas enis que incium et pa dolupta tiandus as duci ipsae quunti.

- Fleur

Beveiligers zijn liever
bij ‘t Kollektief!

Heb jij interesse in een baan in de
beveiliging? Wil jij ook onderdeel uitmaken
van het gezelligste beveiligingsteam ooit?